Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Για την ψυχή της μάνας του δούλεψε ο voice actor πίσω από το PEGI 12 και το PEGI 18 (video)

*
Μπορεί να μην γνωρίζετε τον Richard Wells, σίγουρα όμως έχετε ακούσει τη φωνή του σε δεκάδες video games. Είναι η φωνή πίσω από το "PEGI 12" και το "PEGI 18", που ακούγονται πριν από τα trailers παιχνιδιών. Μάλιστα, αποκαλύπτει ότι πριν χρόνια, έλαβε μόλις €200 για αυτή τη δουλειά.

Ο Wells ανάρτησε το πρώτο του video στο TikTok την περασμένη Παρασκευή και ήδη έχει πάνω από 17 εξ. προβολές. Στο video που θα έχετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε στη συνέχεια λέει ότι ασκεί το επάγγελμα του voice actor επί 40 χρόνια και έχει συμμετοχή σε τουλάχιστον 10.000 recordings. Όταν δάνεισε τη φωνή του για τα λογότυτα του PEGI το 2009 πληρώθηκε μόλις €200 και δεν είχε καμία άλλη απολαβή.


@richardwells48 #richardthevoice #PEGI18 ♬ original sound - Richard Wells


Ο ίδιος λέει ότι για την ώρα η AI είναι υπέροχη, αλλά και τρομακτική. Ναι μεν, μπορεί να ανταπεξέλθει σε μια δουλειά, όμως ως ένα σημείο, μιας και όταν πρόκειται για συναίσθημα ή την ανάδειξη μιας πρόθεσης, δίνει συνήθως έμφαση στη λάθος λέξη.

Τέλος, δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει το κοινό για τα εκατομμύρια likes με τα οποία τον τίμησε. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*