Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Γνωρίστε το ελληνικό adventure Aurora: The Lost Medallion

*
Ένα νέο δημιούργημα Ελλήνων game developers αναμένεται να δει τα φώτα της δημοσιότητας στο επόμενο διάστημα. Πρόκειται για το Aurora: The Lost Medallion του ελληνικού studio, Noema Games που εδρεύει στην Θεσσαλονίκη. Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση που μας ήρθε: "Το παιχνίδι αποτελεί έναν 2D τίτλο ο οποίος ανήκει στο είδος των sci-fi, point & click, adventure games. Το Aurora: The Lost Medallion - The Cave αναπτύσσεται τα τελευταία τέσσερα χρόνια από την ομάδα όμως πολύ σύντομα αναμένεται να κυκλοφορήσει την Demo έκδοση για PC. Η ιστορία μας μεταφέρει σε έναν μακρινό και παγωμένο πλανήτη. Πιο συγκεκριμένα σε μια τεχνολογικά προηγμένη σπηλιά όπου ζει μια ομάδα παιδιών μαζί με τα ρομπότ. Η πρωταγωνίστρια του παιχνιδιού είναι η Aurora, το μικρότερο σε ηλικία παιδί της σπηλιάς. Μια νέα περιπέτεια ξεκινά καθώς ψάχνει να μάθει την αληθινή της ταυτότητα όμως ο πλανήτης Eedor έχει τα δικά του μυστικά.



Το παιχνίδι διαθέτει σύγχρονα, υψηλής ποιότητας γραφικά τα οποία είναι όλα ζωγραφισμένα στο χέρι με πάνω από 50 διαφορετικές σκηνές. Επιπλέον, διαθέτει ένα πρωτότυπο soundtrack, πάνω από 20 διαφορετικούς χαρακτήρες με μοναδικές προσωπικότητες και διαλόγους οι οποίοι αναμένεται να κλέψουν τις εντυπώσεις. Το Aurora: The Lost Medallion - The Cave Demo θα κυκλοφορήσει τους προσεχείς μήνες για PC στην πλατφόρμα Steam. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να προσθέσετε το παιχνίδι στην Steam Wishlist ώστε να μην χάσετε οποιαδήποτε ανακοίνωση για την επίσημη κυκλοφορία". 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*