Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Γνωστός Insider παραθέτει τις πληροφορίες του για το μέλλον του PS5, το PS5 Pro και το PS6

*
Ο γνωστός Insider, Tom Henderson αμφισβητεί τα όσα κατά καιρούς λέγονται ότι η Sony έχει στα πλάνα της την κυκλοφορία ενός PS5 Pro. Σύμφωνα με τον ίδιο, δεν υπάρχει λόγος να γίνει κάτι τέτοιο, καθώς οι developers δεν έχουν ακόμα αξιοποιήσει όλη την ισχύ της υπάρχουσας έκδοσης. Το ίδιο ισχύει και για μια έκδοση Slim και παράλληλα αναφέρει πως περισσότερα έχει ακούσει για το PS6. Θεωρεί ότι αυτό που ετοιμάζει η Sony είναι κάτι σαν δεύτερη γενιά για το υπάρχον PS5, η παραγωγή του οποίου πιστεύει πως θα σταματήσει ως το τέλος του 2023. Τέλος, υποστηρίζει ότι τον Απρίλιο θα ξεκινήσει η παραγωγή του νέου μοντέλου- λογικά του φημολογούμενου με αποσπώμενο οπτικό δίσκο- με τις πωλήσεις του να αρχίζουν τον Σεπτέμβριο.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • LORDSNAKE
    • Mα εδώ που τα λέμε δηλαδή. Λογικό είναι να μην υπάρχει λόγος να γίνει κάτι τέτοιο. Προφανώς οι developers δεν έχουν αξιοποιήσει όλη την ισχύ της υπάρχουσας έκδοσης......αφού το 85% των παιχνιδιών, είναι Cross Gen!!

      Πέρα από το PS5 SLIM που θα κυκλοφορήσει σίγουρα. Το PS5 PRO δεν είναι απαραίτητο!

*