Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Gooch και Die Hard τα νέα σημεία ενδιαφέροντος για τους παίκτες του GTA Online (video)

O Gooch θα τρομοκρατήσει τους παίκτες του GTA Online αυτές τις γιορτές. Πρόκειται για έναν κακοποιό, εμπνευσμένο από τον Grinch, μόνο που στόχος του είναι ο οποιοσδήποτε στο GTA Online και κλέβει όπλα, αντικείμενα, ακόμα και μετρητά. O Gooch εμφανίζεται ξαφνικά, όπως περίπου ο Nemesis στο Resident Evil 3. Αν καταφέρετε να τον σκοτώσετε, όχι μόνο θα πάρετε πίσω όσα σας έχει κλέψει αλλά και $25,000 σε χρήματα του GTA, όπως επίσης και τη μάσκα του, που θα έχετε τη δυνατότητα να την χρησιμοποιήσετε για τον χαρακτήρα σας. Σημειώνουμε ότι το να σκοτωθεί είναι εξαιρετικά δύσκολο. Για να τα καταφέρετε θα πρέπει να έχετε δημιουργήσει ομάδα τουλάχιστον τριών παικτών και να βρίσκεστε σε εξωτερικούς χώρους, δίχως να έχετε ξεκινήσει κάποια αποστολή.



Επίσης, στο GTA Online υπάρχει αυτή τη στιγμή ένας φόρος τιμής στο Die Hard. Στον υψηλότερο ουρανοξύστη του Los Santos θα βρείτε ένα ελικόπτερο και αστυνομικούς που ανταλλάσουν πυροβολισμούς με έναν κακοποιό, κάτι που είναι εμπνευσμένο από την ταινία του John McTiernan. Αν σκοτώσετε όλους τους οπλοφόρους θα λάβετε ως δώρο το πιστόλι WM 29. Είναι εμπνευσμένο από το Beretta 92FS, που χρησιμοποιεί ο John McClane στο Die Hard. 
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*