Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

GTA 6: Αντιδρούν οι εργαζόμενοι στην εντολή της Rockstar Games για επιστροφή στο γραφείο

*
Το GTA 6 πλησιάζει όπως φαίνεται στο τελικό στάδιο της ανάπτυξής του και προφανώς για τον λόγο αυτό η Rockstar Games ζήτησε από τους υπαλλήλους της να επιστρέψουν στο γραφείο, βάζοντας τέλος σε μια περίοδο όπου κάποιοι είχαν την άνεση ενα εργάζονται και από το σπίτι.

Η απόφαση αυτή δεν έγινε ευπρόσδεκτή από το Independent Workers' Union Of Great Britain (IWGB), το οποίο προχώρησε σε γραπτή δήλωση, όπου επικαλείται υπαλλήλους της εταιρείας, οι οποίοι λένε ότι το να έχουν τη δυνατότητα να εργάζονται από το σπίτι ήταν χρήσιμο για ανθρώπους με αναπηρία, ευθύνη φροντίδας ή θέματα με την υγεία τους. Οι εργαζόμενοι υποστηρίζουν επίσης ότι η εντολή για επιστροφή στο γραφείο, από την οποία δεν εξαιρούνται παρά ελάχιστοι, είναι μια δυσάρεστη εξέλιξη για όσους ίσως έχουν επιλέξει να μετακινηθούν μακριά από ένα γραφείο για μια καλύτερη ζωή.


Στην ανάπτυξη του GTA 6 μετέχουν πολλαπλά studios της Rockstar Games σε όλο τον κόσμο. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*