Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

GTA 6: Αποκαλύφθηκε η διάρκεια του πρώτου trailer

Update: Το trailer κυκλοφόρησε και μπορείτε να το δείτε εδώ.

H Rockstar Games έχει ήδη αναρτήσει το πρώτο trailer του GTA 6 στο YouTube- ακόμα δεν είναι ενεργό- και έτσι μάθαμε τη διάρκειά του. Ετοιμαστείτε λοιπόν να καθηλωθείτε μπροστά από την οθόνη για 1 λεπτό και 31 δευτερόλεπτα. Μόλις λίγες ώρες έχουν μείνει, μιας και το trailer θα είναι διαθέσιμο από τις 5 Δεκεμβρίου 2023, ώρα 16:00.


Σε κάποιους μπορεί να φαίνεται μικρό σε διάρκεια, όμως σας θυμίζουμε ότι το αντίστοιχο για το Grand Theft Auto V ήταν 1 λεπτό και 25 δευτερόλεπτα, ενώ εκείνο για το Red Dead Redemption 2, 1 λεπτό και 9 δευτερόλεπτα.

Όπως είναι απόλυτα λογικό, το ενδιαφέρον ολόκληρης σχεδόν της κοινότητας του gaming έχει στραφεί στο GTA 6, με τις εικασίες και διαρροές να συνεχίζονται.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*