Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

GTA 6: Η Rockstar Games φαίνεται πως είχε κάνει καιρό πριν tease την ημερομηνία του πρώτου trailer

*
Όπως φαίνεται, μέσω ενός t-shirt στο GTA Online η Rockstar Games είχε κάνει tease την ημερομηνία για την αποκάλυψη του πρώτου trailer του GTA 6. Τον περασμένο Ιούνιο είχε προστεθεί στο παιχνίδι ένα γκρι t-shirt, που αποτέλεσε την αφορμή για εικασίες σχετικά με τον επόμενο τίτλο της δημοφιλούς σειράς. Το ένδυμα ήταν γεμάτο αριθμούς και σύμβολα, που συνοδεύονταν από κείμενο το οποίο μεταφράζεται στα ελληνικά ως: "μια μέρα θα αποκαλυφθούν όλα".

Το πρώτο trailer του GTA 6 αναμένεται αύριο, 5 Δεκεμβρίου 2023, στις 16:00. Στο t-shirt υπήρχε η ακολουθία αριθμών "12523", που αν σπάσει σε τρία τμήματα αντιστοιχεί στη συγκεκριμένη ημερομηνία. Επιπλέον, υπάρχουν τα νούμερα "09", που είναι η ώρα των ανατολικών ακτών των Η.Π.Α. κατά την οποία θα γίνει η αποκάλυψη. Τέλος, υπάρχει στο t-shirt ακόμα μια ακολουθία αριθμών, η "040125", που κάποιοι τη μεταφράζουν ως την ημερομηνία κυκλοφορίας του παιχνιδιού, δηλαδή 1η Απριλίου 2025. Λόγω της "φύσης" της ημέρας αυτής, ίσως πρόκειται και για Πρωταπριλιάτικο ψέμα.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*