Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

GTA 6: Πρώην animator της Rockstar Games δείχνει εντυπωσιασμένος από το trailer (video)

H παρουσίαση του πρώτου trailer για το GTA 6 (που έσπασε κάθε ρεκόρ προβολών) έφερε και αντιδράσεις από ανθρώπους που έχουν εργαστεί ακόμη και στην Rockstar Games. Συγκεκριμένα, ο πρώην animator της Rockstar New England Mike York δημοσίευσε τις δικές του αντιδράσεις σε κανάλι στο YouTube για να τις μοιραστεί με τους fans του.

Ο York εργάστηκε στα GTA 5 και Red Dead Redemption 2 για 6 χρόνια πριν αποχωρήσει από την εταιρεία. Η πιο πρόσφατη εργασιακή εμπειρία του ήταν στο God of War Ragnarok και με όλη την προϋπηρεσία του έκανε κάποια σχόλια για το τελικό αποτέλεσμα του GTA 6.


Συγκεκριμένα δήλωσε ενθουσιασμένος από το επίπεδο λεπτομέρειας που επιτεύχθηκε και δήλωσε τα εξής: «δεν είναι απλά μια πιο μεγάλη πόλη. Τα πάντα στην πόλη έχουν επεκταθεί. Θα υπάρχουν περισσότεροι άνθρωποι, περισσότερα αυτοκίνητα, περισσότερη βλάστηση, περισσότερα ζώα. Όλα έχουν δουλευτεί περαιτέρω. Όταν παίξετε το game, το παιχνίδι θα δείχνει έτσι. Θα είναι φανταστικό. Δεν μπορώ να περιμένω, οι σχεδιαστές έχουν φτάσει τα όρια του hardware.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*