Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

H AMD προσλαμβάνει για next-gen chip, ξεκίνησαν ήδη οι φήμες για PS6 και νέο Xbox

*
Μέσω μια νέας αγγελίας εργασίας στο LinkedIn, η AMD αναζητά System-on-Chip Verification Engineer που θα ενταχθεί στην ομάδα που δημιούργησε τα chips για το Xbox και το PlayStation.

Προφανώς, αυτό από μόνο του είναι ικανό να πυροδοτήσει τις φήμες ότι έχει ήδη ξεκινήσει η ανάπτυξη του PS6 αλλά και του επόμενου Xbox. Βεβαίως, αυτό δεν θα πρέπει να αποτελεί έκπληξη, μιας και η ανάπτυξη κάθε νέας κονσόλας ξεκινάει λίγο μετά το λανσάρισμα της εκάστοτε. Ήδη τα PS5, Xbox Series X και Xbox Series S έχουν κλείσει 1,5 χρόνο στην αγορά, οπότε οι εταιρείες θα πρέπει να σκεφτούν τι θα προσφέρουν στο μέλλον. Εννοείται πως, σε καμία περίπτωση αυτό δεν σημαίνει ότι θα κυκλοφορήσει κάποια νέα κονσόλα το επόμενο διάστημα.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*