Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

H Blizzard ανακοίνωσε το free to play Warcraft Arclight Rumble για συσκευές iOS και Android (video)

Η Blizzard ανακοίνωσε το free to play Warcraft Arclight Rumble, που θα κυκλοφορήσει για συσκευές iOS και Android. Το παιχνίδι αποκαλύφθηκε κατά τη διάρκεια ενός livestream, που θα έχετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε στη συνέχεια.

"Είναι ένα mobile strategy fast-paced hero collector και villain collector game με τεράστιο PVE campaign. Επιπλέον, έχει dungeons, raids, PVP, co-op αλλά και όλα όσα μπορείτε να ζητήσετε από ένα Warcraft game της Blizzard", δήλωσε ο associate game director Adam Kugler.




"Η έμπνευση έχει αντληθεί από τα tower defence games. Το παιχνίδι μας δεν ανήκει ακριβώς στην κατηγορία των τίτλων tower defence game, αλλά ταιριάζει περισσότερο στη φιλοσοφία μας για ένα tower offence game", συμπλήρωσε ο Kugler.

Σύντομα και σε συγκεκριμένες περιοχές θα γίνει διαθέσιμη η κλειστή beta του Warcraft Arclight Rumble.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*