Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

H Blizzard έχει ήδη αποβάλλει 250 χιλιάδες cheaters από το Overwatch 2

*
Η Blizzard δήλωσε πως συνεχίζει τον μεγάλο αγώνα κατά των cheaters και στο Overwatch 2. Η γνωστή εταιρεία σημείωσε πως έχει ήδη κάνει ban πάνω από 250 χιλιάδες παίκτες και μέσα από ένα update στην επίσημη ιστοσελίδα του τίτλου ανέφερε πως θα συνεχίσει τον αγώνα της να καθαρίσει το περιβάλλον του τίτλου και να αποβληθεί η τοξική συμπεριφορά και το cheating. Όπως αναφέρει η ίδια «το Defense Matrix είναι το όνομα της προσπάθειάς μας να εξαλείψουμε το cheating, τις επιθέσεις στο chat και όλων των συμπεριφορών που έχουν αρνητική επίδραση σε multiplayer games όπως το Overwatch 2. Την ευθύνη του project έχει μια ομάδα developers και ειδικών σε θέματα κοινότητας». Η Blizzard επιβεβαίωσε πως δουλεύει και στο να βελτιώσει το text chat και άλλες λειτουργίες του τίτλου, όπως της έχει υποδείξει η κοινότητα. Μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες για τα όσα αλλάζουν στο game, μέσα από το παρακάτω post στο Twitter/X.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*