Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

H Cloud Gaming υπηρεσία της Samsung αποκαλύπτεται σύντομα

*
Φαίνεται πως η Samsung θα αρχίσει να επικοινωνεί πολύ περισσότερο τον gaming χαρακτήρα των συσκευών της και σύντομα θα διατεθεί η πρώτη της cloud gaming υπηρεσία. Το τμήμα αυτό ήταν σε φάση ελέγχου εδώ και μερικούς μήνες σε ΗΠΑ και Καναδά και αναμένεται να γίνουν οι σχετικές ανακοινώσεις στο πλαίσιο του Samsung Developer Conference 2023. Η πλατφόρμα αυτή θα λειτουργεί αυτόνομα και εκτός του Google Play Store και δεν θα απαιτείται από τους developers να προσφέρουν τους τίτλους τους με μεγάλες προμήθειες. Η κορεατική εταιρεία συνεργάζεται με ομάδες ανάπτυξης για να κάνει θελκτικό το πακέτο, το οποίο αναμένεται να είναι και συνδρομητικό στη λογική του GeForce Now και θα απαιτεί σύνδεση στο internet. Όλα τα παιχνίδια θα «τρέχουν» απομακρυσμένα και όχι στα ίδια τα κινητά και σε πρώτη φάση θα υποστηρίζονται όλα τα κορυφαία μοντέλα, τουλάχιστον αυτά που έχουν Snapdragon 8 Gen 2. Περισσότερα τις επόμενες ημέρες, μιας και το Samsung Developer Conference θα ξεκινήσει στις 5 Οκτωβρίου και θα διεξαχθεί στο San Francisco.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*