Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

H CMA ζητάει την αφαίρεση του Call of Duty από τη συμφωνία της Microsoft με την Activision Blizzard

*
Όπως σας ενημερώσαμε νωρίτερα, η ρυθμιστική αρχή ανταγωνισμού και αγορών της Μ. Βρετανίας, δημοσίευσε την προκαταρκτική της έκθεση, όσον αφορά την έρευνά της σχετικά με την πρόταση εξαγοράς της Activision Blizzard από τη Microsoft. Όπως φαίνεται, το τίμημα που ζητάει για να δώσει το πράσινο φως, είναι η αφαίρεση του Call of Duty από την οποιαδήποτε μελλοντική συγχώνευση. Θεωρεί ότι όχι μόνο αυτό, αλλά και άλλα franchises είναι σημαντικά για την ανάπτυξη του cloud streaming και η Microsoft θα μπορούσε να εξαλείψει τον ανταγωνισμό αν τα προσφέρει αποκλειστικά μέσω των δικών της υπηρεσιών cloud gaming. Οι λύσεις που προτείνονται είναι να αποκλειστεί από τη συμφωνία το τμήμα που ασχολείται με το Call of Duty, να αποκλειστεί η Activision, να αποκλειστούν τόσο η Activision όσο και η Blizzard. Η άλλος δρόμος σύμφωνα με τη CMA είναι η απαγόρευση της συγχώνευσης.

Πλέον, αναμένονται οι απαντήσεις των εταιρειών στις ενστάσεις της ρυθμιστικής αρχής.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • sdragon
    • Και η διαπραγμάτευση συνεχίζεται. Αν και με αυτά που ζητάνε χλωμό το κόβω. Για αυτό και η blizzard βγαίνει και κατακεραυνώνει τη Sony όπου σταθεί και όπου μπορεί. Αυτά βέβαια ήταν ήδη γνωστά, τα προβλήματα, από την αρχή. Ειδικά στο θέμα του cloud gaming.

*