Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

H Connie Booth βρήκε νέα στέγη στην Electronic Arts

*
Τον περασμένο Οκτώβριο, μια από τις υπαλλήλους του PlayStation με τη μεγαλύτερη θητεία, Connie Booth, αποχώρησε από την εταιρεία. Ο λόγος δεν έγινε ποτέ γνωστός και φήμες υποστήριζαν ότι "σπρώχτηκε" προς την πόρτα της εξόδου. Μετά από 34 χρόνια καριέρας.

Κάποιοι νόμιζαν πως δεν θα βρει νέο εργασίακό "λιμάνι", όμως η Connie Booth τους διέψευσε, καθώς βρήκε στέγη στην Electronic Arts, όπου σύμφωνα με το IGN θα έχει θέση γενικής διευθύντριας. Αποστολή της θα είναι να διαμορφώσι το μέλλον μιας σειράς από studios, όπως η EA Motive, η Cliffhanger και η BioWare, δίνοντας αναφορά στην επικεφαλής της EA Entertainment, Laura Miele. Αυτό σημαίνει ότι θα έχει ενεργή ανάμειξη στο Iron Man, στο Black Panther, στο Mass Effect 4 και στο Dragon Age: Dreadwolf. Δεν αποκλείεται μάλιστα να εφαρμόσει κάποιες από τις πρακτικές που είχε υλοποιήσει τα χρόνια της θητείας της στο PlayStation. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*