Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

H Crystal Dynamics αναμένεται να επικεντρωθεί στα αποκαλυπτήρια του νέου Tomb Raider

*
Μετά την ανακοίνωση για τη διακοπή της υποστήριξης του Marvel's Avengers, η Crystal Dynamics αναμένεται να επικεντρωθεί στο επερχόμενο Tomb Raider. Αυτά που ως τώρα γνωρίζουμε είναι ότι το παιχνίδι βρίσκεται σε φάση ανάπτυξης με τη βοήθεια της Amazon Games που θα προσφέρει πλήρη υποστήριξη στην Crystal Dynamics και επιπλέον θα αναλάβει τις διαδικασίες έκδοσης. Το νέο Tomb Raider χαρακτηρίζεται ως ένα single-player, narrative-driven adventure. Οι δύο εταιρείες που έχουν την ευθύνη της δημιουργία του τονίζουν ότι θα είναι το μεγαλύτερο video game Tomb Raider που έχει υπάρξει ως σήμερα. Η Crystal Dynamics έχει επιλέξει την Unreal Engine και λέγεται ότι τα αποκαλυπτήρια θα πραγματοποιηθούν μέσα στο 2023.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*