Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

H developer του Desperados III ανακοίνωσε το Shadow Gambit: The Cursed Crew (videos)

Η Mimimi Games, που βρίσκεται πίσω από την ανάπτυξη του Desperados III, ανακοίνωσε το Shadow Gambit: The Cursed Crew. Πρόκειται για ένα stealth strategy game που διαδραματίζεται σε μια εναλλακτική εκδοχή της ιστορίας, στη Χρυσή Εποχή των Πειρατών. Θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2023, για PlayStation 5, Xbox Series X, Xbox Series S και PC (Steam, Epic Games Store).

Η Κατάρα των Χαμένων Ψυχών έχει πέσει στο μυστηριώδες νησιωτικό σύμπλεγμα γνωστό και ως Lost Caribbean, που βρίσκεται υπό τον έλεγχο των δυνάμεων της Inquisition. Περιφρονούν ό,τι είναι υπερφυσικό και χρησιμοποιούν φωτιά που καταβροχθίζει τις ψυχές για να κυνηγήσουν καταραμένους πειρατές όπως εσείς.


Ακολουθούν ένα cinematic trailer και ένα gameplay video.



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • deathwalker
    • Τέλεια νέα αυτά! Παιχνιδαρος το desperados φαντάζομαι και αυτό στα ίδια επίπεδα θα είναι Κάτε εμέ από τα ποιο αναμενόμενα games πλέον.

*