Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

H ΕΑ ακύρωσε το Apex Legends Mobile και το Battlefield Mobile

*
Άσχημα νέα από το στρατόπεδο της Electronic Arts για το Apex Legends Mobile και το Battlefield Mobile. Σύμφωνα με δημοσίευμα του VentureBeat η EA θα βάλει λουκέτο στην Industrial Toys, developer του Battlefield Mobile, ενός studio που έχει επικεφαλής τον πρώην CEO και ιδρυτή της Bungie, Alex Seropian. Όσον αφορά το Apex Legends Mobile, κυκλοφόρησε τον Μάιο του 2022 και είναι λίγο περίεργη η απόφαση να σταματήσει να λειτουργεί από την 1η Μαΐου 2023, καθώς πέρσι είχε αναδειχθεί σε παιχνίδι της χρονιάς, τόσο στο App Store όσο και στο Google Play. Η Respawn αναφέρει ότι δεν ήταν δυνατό το παιχνίδι να παραμείνει στο ίδιο επίπεδο ποιότητας με το λανσάρισμά του και το τελευταίο διάστημα είχε χάσει την απήχησή του.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*