Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

H EA αποφεύγει την οποιαδήποτε αναφορά στον διάδοχο του Nintendo Switch

*
Κατά τη διάρκεια της ανακοίνωσης των οικονομικών πεπραγμένων της Electronic Arts, ο CEO της εταιρείας, Andrew Wilson ρωτήθηκε σχετικά με την επόμενη κονσόλα της Nintendo. O Wilson απάντησε λέγοντας ότι δεν πρόκειται να μιλήσει ευθέως για οποιαδήποτε πλατφόρμα που ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί, όμως το λανσάρισμα πιο ισχυρού hardware έχει λειτουργήσει υπέρ των σειρών FC, Battlefield και Madden.

“Δεν μπορώ να σχολιάσω για οτιδήποτε δεν έχει ανακοινωθεί, ούτε μπορώ να πω ότι υπάρχει, με οποιονδήποτε τρόπο", είπε ο CEO της EA.


"Αυτό που θα έλεγα, ωστόσο, είναι, στο βαθμό που οι πλατφόρμες κατά τη διάρκεια των τελευταίων 20 ετών [έχουν] προσφέρει βελτιωμένη CPU, GPU, μνήμη, διάρκεια ζωής μπαταρίας, ανάλυση οθόνης… στο βαθμό που έχουν συμβεί αυτά τα πράγματα, όπου εμείς είμαστε σε θέση να προσφέρουμε κάτι περισσότερο καθηλωτικό στους παίκτες μας, ιδιαίτερα γύρω από τα μεγαλύτερα franchise μας όπως το FC, όπως το Madden, όπως το Apex, όπως το Battlefield… αυτό ήταν συνήθως πολύ καλό για την εταιρεία μας".

"Η δυνατότητα των παικτών μας να βιώνουν πραγματικά τα παιχνίδια μας στο υψηλότερο επίπεδο έχει συνήθως λειτουργήσει πολύ καλά για εμάς".

"Επομένως, χωρίς να σχολιάσω τίποτα σχετικά με τη Nintendo ή το Switch, θα έλεγα απλώς ότι οι νέες πλατφόρμες είναι καλές για εμάς και όταν οι αναβαθμίσεις προσφέρουν βελτιωμένη [ισχύ], αυτό είναι συνήθως ένα πλεονέκτημα για το χαρτοφυλάκιο παιχνιδιών μας και τις κοινότητες που τα παίζουν". 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*