Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

H EA κατοχύρωσε το “Neon Fox” και το μυστήριο ξεκινάει

*
Την Παρασκευή 1η Δεκεμβρίου η EA κατοχύρωσε το trademark “Neon Fox” σε μία σειρά από κατηγορίες περιεχομένου. Συγκεκριμένα, η ονομασία κατοχυρώθηκε για περιπτώσεις όπως «υπηρεσίες video game development» και κάποιοι σκέφτηκαν πως πρόκειται για το όνομα ενός νέου στούντιό της.

Ο γνωστός leaker Kurakasis σημείωσε στο Twitter/X πως θεωρεί ότι πρόκειται για κάτι τέτοιο και μάλιστα πως θα το ανακοινώσει σύντομα. Μερικά ενδιαφέροντα στοιχεία που συμπλήρωσε είναι πως το 2021 η ΕΑ κατοχύρωσε το trademark “Neon Black Studios”, ξεκινώντας μια φήμη πως αυτό θα ήταν το νέο όνομα του στούντιό της στο Seattle με επικεφαλής τον Kevin Stephens.


Το στούντιο αυτό αποκαλύφθηκε το 2023 ως Cliffhanger Games και ανακοινώθηκε πως ετοιμάζει ένα νέο Marvel’s Black Panther videogame. Το Neon Black Studios trademark εγκαταλήφθηκε το 2022. Οπότε, περιμένουμε περισσότερα το επόμενο διάστημα για το θέμα…

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*