Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

H Firesprite Studio του PlayStation κατηγορείται για τοξικό περιβάλλον εργασίας

*
Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Eurogamer, το προσωπικό της Firesprite Studio ισχυρίζεται πως το περιβάλλον εργασίας είναι ιδιαίτερα τοξικό. Πέρα από γενική δυσαρέσκεια, μερικές πηγές από την έρευνα κατηγορούν "δύο senior leaders από το support studio XDev" για σεξουαλικές διακρίσεις και ηλικιακό ρατσισμό. Οι παραπάνω κατηγορίες οδήγησαν σε 13 καταγγελίες.

Μετά από έρευνά της, η Sony δηλώνει πως όλα τα παραπάνω είναι απλά "παρεξήγηση". Πήγες του Eurogamer θεωρούν πως οι εταιρικές απόψεις της Sony έχουν αλλάξει την κουλτούρα της Firesprite. Όσον αφορά την προηγούμενη διοίκηση, μερικοί υπάλληλοι θεωρούν πως η Sony την έδιωξε με το έτσι θέλω αντί να παραιτηθεί μόνη της. Τα μέλη της νέας διοίκησης θεωρούνται "τύραννοι" και "bullies".

Η Sony και το PlayStation δεν έχουν βγάλει κάποια επίσημη απάντηση στο ρεπορτάζ του Eurogamer μέχρι στιγμής. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*