Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

H Gearbox προχώρησε σε απολύσεις λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση εξαγοράς από την Take Two!

*
Με το χειρότερο τρόπο συνόδευσε την ανακοίνωση εξαγοράς της από την Take Two η Gearbox, η οποία φαίνεται πως προχώρησε σε απολύσεις προσωπικού! Όπως φαίνεται από αρκετές αναρτήσεις στα social media, ένας σημαντικός αριθμός ανθρώπων σταμάτησε να εργάζεται στο studio λίγο μετά τις ανακοινώσεις για το μέλλον της εταιρείας και την είσοδο στην μετά-Embracer Group εποχή. Για παράδειγμα, η πρώην PR Manager Jennifer Locke έγραψε στο X/Twitter πως «μαζί με αμέτρητους άλλους, ενημερώθηκα ότι απολύθηκα από την Gearbox. Ήταν ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα να εργαστώ σε αυτήν την ομάδα και είμαι ευγνώμων για το χρόνο μου εδώ»



Μία senior User Research Analyst Investigator σημείωσε απλά πως «απλά έχασα τη δουλειά μου».



Ο πρώην -πλέον- director of online engagement, Chris Harada, έγραψε στο LinkedIn πως «μετά τα εντυπωσιακά νέα της ένωσης Take-Two Interactive και Gearbox Entertainment χθες το βράδυ, εγώ όπως και πολλοί άλλοι, μάθαμε δυσάρεστα νέα το πρωί ότι η θέση μας δεν είναι πλέον απαραίτητη. Μετά από 3 υπέροχα χρόνια στην Gearbox, το ταξίδι μου εδώ ολοκληρώθηκε».

Στην παρούσα φάση ουδείς γνωρίζει πόσα άτομα ακριβώς έχουν απολυθεί. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*