Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Take-Two Interactive εξαγοράζει την Gearbox Entertainment, έρχεται νέο Borderlands

*
Η Gearbox Entertainment φαίνεται πως βρήκε τον νέο της ιδιοκτήτη, αφού η Embracer Group δήλωσε πως θέλει να την πουλήσει. Η Take-Two Interactive θα ξοδέψει ένα ποσό της τάξης των 460 εκατομμυρίων δολαρίων και στο deal περιλαμβάνεται η Gearbox Software, η Gearbox Montreal και η Gearbox Quebec.

Η Take-Two θα αποκτήσει έτσι τα δικαιώματα για τις σειρές Borderlands και Tiny Tina’s Wonderlands, μαζί με τα Risk of Rain, Brothers in Arms, Duke Nukem και Homeworld, ενώ στο πλαίσιο της ανακοίνωσης της συμφωνίας αποκαλύφθηκε πως έρχονται νέα παιχνίδια Borderlands και Homeworld. Η Embracer Group θα διατηρήσει την Gearbox Publishing San Francisco, η οποία και θα μετονομαστεί με το που «κλείσει» το deal.


Η Embracer διατηρεί ακόμη Cryptic Studios, Neverwinter Online, Star Trek Online, Lost Boys Interactive και Captured Dimensions. Η εταιρεία σημειώνει ακόμη ότι μετά την πώληση της Gearbox θα μειώσει το καθαρό χρέος της κατά 300 με 330 εκατομμύρια δολάρια.

Η Gearbox θα μπει στην νέα της εποχή με τον CEO Randy Pitchford και πάλι στην κεφαλή της. Το deal αναμένεται να ολοκληρωθεί μέσα στο πρώτο τρίμηνο του οικονομικού έτους 2024/2025 της Take-Two, που ολοκληρώνεται στις 30 Ιουνίου 2024.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*