Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

H Guerilla Games τιμά τη μνήμη του Lance Reddick στο Horizon Forbidden West (εικόνες)

*
Η Guerilla Games δεν ξέχασε τον Lance Reddick και τον τιμά με έναν πανέμορφο τρόπο μέσα στον κόσμο του Horizon Forbidden West. Για όσους δεν το θυμούνται, ο αγαπημένος ηθοποιός που έφυγε πρόσφατα από τη ζωή, έπαιζε σημαντικό ρόλο στο παιχνίδι, αφού έδινε σάρκα και οστά στον χαρακτήρα Sylens που εμφανίστηκε τόσο στο Horizon Zero Dawn, όσο και στο Horizon Forbidden West. Η αναφορά στο όνομα του ηθοποιού πρέπει να έγινε στο πρόσφατο update του νεότερου τίτλου, με την ευκαιρία και της κυκλοφορίας του Burning Shores expansion. Εκεί φαίνεται το όνομα του ηθοποιού σε ένα σημείο του κόσμου και μένει να δούμε αν θα τιμηθεί και στο μέλλον με κάποιον άλλο τρόπο. Για να συναντήσετε αυτό το… μνημείο δεν έχετε παρά να επισκεφθείτε το πρώτο νησί του DLC, εκεί που συναντάτε την Seyka για πρώτη φορά.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*