Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

H Hasbro αγοράζει το γνωστό toolset D&D Beyond

*
Η Hasbro, ιδιοκτήτης της Wizards of the Coast, αγοράζει το D&D Beyond, ένα από τα καλύτερα ψηφιακά toolsets για το Dungeons and Dragons. Σε μια συνέντευξη τύπου που ανακάλυψε το Gizmodo, η Hasbro ανακοίνωσε πως έδωσε 146,3 δολάρια για να αγοράσει την πλατφόρμα από το προηγούμενο κάτοχο της Fandom. Στο επίσημο forum του D&D Beyond, η ομάδα αναφέρει πως δεν θα αλλάξει ο τρόπος που οι παίκτες θα χρησιμοποιούν το toolset για να τρέξουν τα campaign τους.

Σύμφωνα με την Hasbro, τα δικαιώματα που η Fandom έπρεπε να πληρώσει για να τρέξει το D&D Beyond αντιπροσωπεύει ένα μεγάλο ποσό των χρημάτων που έβγαζε από το Dungeon and Dragons. Τέλος, το 2021 πάνω από το 80% των παίκτων έπαιξαν D&D ψηφιακά.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*