Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

H MercurySteam του Metroid Dread έχει υπό ανάπτυξη δύο άγνωστους ακόμη τίτλους

*
Η MercurySteam φαίνεται να έχει υπό ανάπτυξη δύο projects σύμφωνα με την Nordisk Games, η οποία κατέχει ένα μικρό ποσοστό μετοχών της ομάδας ανάπτυξης. Σύμφωνα με τις καταχωρήσεις, το studio φαίνεται να δουλεύει σε 2 μεγάλους άγνωστους τίτλους.

Ο πρώτος φαίνεται να είναι ένας τίτλος φαντασίας στον οποίο η ομάδα συνεργάζεται με την 505 Games. Η ταυτότητα του δεύτερου τίτλου παραμένει ακόμη άγνωστη.

Όσον αφορά τον πρώτο τίτλο, το project έχει όνομα Project Iron και θα είναι ένα multiplatform fantasy game με budget 27 εκατομμυρίων ευρώ. Οι Raffi και Gami Galante, co-CEOs του Digital Bros, κατά την ανακοίνωση του project αναφέρουν: Είμαστε ενθουσιασμένοι να δουλέψουμε με την ομάδα του MercurySteam, ένα studio που έχει αποδείξει την αξία του δημιουργώντας επιτυχημένα IPs όπως το Metroid Dread. Με τη φαντασία και το ταλέντο της MercurySteam και την εμπειρία της 505 Games, οι gamers θα πρέπει να περιμένουν έναν υψηλής ποιότητας videogame".


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*