Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

H Microsoft αφήνει υποσχέσεις για πολλές ανακοινώσεις στα Game Awards 2023

*
Η Microsoft φαίνεται πως έχει ανακοινώσεις για τα φετινά Game Awards και θέλει να προετοιμάσει σχετικά το κοινό της. Όπως φαίνεται σε προωθητικό υλικό που δημοσίευσε, η αμερικανική εταιρεία υπόσχεται «σημαντικές ανακοινώσεις», καθώς και αρκετά νέα. Το επίσημο site της για τα Game Awards αναφέρει σχετικά «γιορτάστε τα καλύτερα games της χρονιάς και τους μεγάλους νικητές στα Game Awards στις 7 Δεκεμβρίου, μαζί με σημαντικές ανακοινώσεις και άλλα νέα από το Xbox που δεν θέλετε να χάσετε!».



Η Μicrosoft έχει εξαιρετική συνεργασία με τον Geoff Keighley και εκμεταλλεύτηκε τα Game Awards του 2019 για να παρουσιάσει πρώτη φορά το Xbox Series X, αλλά και το Senua’s Saga: Hellblade 2. Μέσα σε όλα, ίσως μάθουμε κάποια πρώτα στοιχεία για την ανανεωμένη κονσόλα Xbox Series X που ετοιμάζει για το 2024 με την κωδική ονομασία “Brooklin”. Τα Game Awards 2023 θα μεταδοθούν ζωντανά από το Peacock Theatre του Los Angeles στις 7 Δεκεμβρίου 2023 (8 Δεκεμβρίου 2023, για την Ελλάδα) και αναμένουμε ανακοινώσεις για πολλές νέες κυκλοφορίες. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*