Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

H Microsoft καλεί τη Sony να αποκαλύψει εμπιστευτικές πληροφορίες για τις κυκλοφορίες της

Η Microsoft επέδωσε κλήτευση στη Sony Interactive Entertainment, καθώς προσπαθεί να οικοδομήσει την υπεράσπισή της ενάντια στην αγωγή της Ομοσπονδιακής Επιτροπής Εμπορίου (FTC) των Η.Π.Α.

Σύμφωνα με το σχετικό δικαστικό έγγραφο, η κατασκευάστρια του Xbox θέλει η Sony να αποκαλύψει πληροφορίες που πιστεύει ότι είναι σχετικές με την υπόθεσή της, οι οποίες μπορεί να περιλαμβάνουν εμπιστευτικές λεπτομέρειες που η Sony θα ήταν απρόθυμη να μοιραστεί με την αντίπαλό της, εάν αυτό θα ήταν εφικτό.


«Οι διαπραγματεύσεις μεταξύ της SIE και της Microsoft ως προς το εύρος της παραγωγής της SIE και το χρονοδιάγραμμα των αποκαλύψεων συνεχίζονται", αναφέρει έγγραφο, με αναφορά σε στοιχεία (όχι συγκεκριμένα), που εχουν ζητηθεί.

Μετά από τη παράταση μιας εβδομάδας, η Sony έχει διορία ως τις 27 Ιανουαρίου να προχωρήσει ακόμα παραπέρα, να αναιρέσει ή να ανταποκριθεί στην κλήτευση.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*