Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

H Microsoft συζητά με συνεργάτες τη δημιουργία mobile store με έμφαση στα games

*
Το μεγάλο στοίχημα της Microsoft με την εξαγορά της Activision Blizzard είναι ο τομέας του mobile gaming και φαίνεται πως έχουν ήδη ξεκινήσει οι συζητήσεις για ένα mobile store. Ο επικεφαλής του Xbox, Phil Spencer, φαίνεται μιλάει ήδη με συνεργάτες της εταιρείας.

«Είναι σημαντικό μέρος της στρατηγικής μας και είναι κάτι που εργαζόμαστε σθεναρά. Μιλάμε με συνεργάτες που θέλουν να έχουν περισσότερες επιλογές εμπορικής εκμετάλλευσης στα κινητά», σημείωσε σε συνέντευξή του στο Σάο Πάολο και κατά τη διάρκεια του CCXP Comics And Entertainment Convention.


Προς το παρόν δεν υπάρχει επίσημη ημερομηνία λειτουργίας του εν λόγω καταστήματος και οι τελευταίες πληροφορίες θέλουν να το υποδεχόμαστε το 2024. Ήδη η Microsoft έχει επεκτείνει τη λειτουργία του game Pass σε πάνω από 11 νέες χώρες της Λατινικής Αμερικής 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*