Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

H Nintendo κατάθεσε πατέντα για την εξάλειψη του drift των Joy-Cons

*
Η Nintendo κατάθεσε πατέντα για μαγνητικά joysticks που χρησιμοποιούν ένα smart fluid, μια πιθανή απόπειρα εξάλειψης του drift των Joy-Cons. Σύμφωνα με την πατέντα, το joystick θα περιλαμβάνει μαγνητορεολογικό υγρό (MRF) το οποίο αλλάζει ιξώδες ανάλογα την πυκνότητα του μαγνητικού πεδίου.

Πρακτικά, αυτό σημαίνει πως όταν ένας παίκτης κουνήσει το stick, η πυκνότητα του υγρού θα αυξηθεί για να αυξηθεί η αντίσταση. Αυτή η αντίσταση θα επιτρέψει στο stick να επιστρέψει στη φυσιολογική του θέση μόλις ο παίκτης αφαιρέσει τον αντίχειρά του από αυτό. Επιπλέον, η ταχύτητα επιστροφής στην αρχική θέση θα είναι γρηγορότερη με τη χρήση του MRF.

Άγνωστο παραμένει αν οι developers θα μπορούν να αλλάξουν την αντίσταση του υγρού για να δημιουργήσουν force feedback παρόμοια με τα triggers του DualSense. Επιπλέον, άγνωστο πααμένει αν η πατέντα αυτή θα χρησιμοποιηθεί στην επόμενη κονσόλα της Nintendo ή αν θα αντικαταστήσει τα ήδη υπάρχοντα Joy-Cons.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*