Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

H Riot έκανε reset στην ανάπτυξη του League of Legends MMO της και θα το περιμένουμε ακόμη καιρό

*
Η Riot Games έχει προγραμματίσει εδώ και καιρό να ασχοληθεί με ένα League of Legends MMO, αλλά φαίνεται πως το project δεν πήγε όπως αναμενόταν και έτσι του έκανε reset. Η εταιρεία ανέβασε στο X μία μακροσκελή ανάρτηση μέσω του συνιδρυτή της, Marc Merrill, όπου και αναφέρεται πως η δέσμευσή της για αυτό το εγχείρημα παραμένει.

Ο τίτλος ανακοινώθηκε για πρώτη φορά τον Δεκέμβριο του 2020, αλλά πήγε πίσω αρκετέ φορές τα τελευταία χρόνια. «Μετά από συζητήσεις, αποφασίσαμε να κάνουμε επανεκκίνηση στο direction του project και η απόφαση αυτή δεν ήταν εύκολη, αλλά αναγκαία», σημειώνει το υψηλόβαθμο στέλεχος της εταιρείας και συμπληρώνει λέγοντας πως «το αρχικό όραμα δεν ήταν αρκετά διαφορετικό από αυτά που παίζετε σήμερα. Πιστεύουμε ότι δεν θέλετε ένα MMO που έχετε παίξει με έναν άλλο κόσμο. Θεωρήσαμε πως πρέπει να κάνουμε κάτι που θα εξελίξει το είδος».


Το project έχει πλέον επικεφαλής τον Fabrice Condominas, ο οποίος μπήκε στην Riot το 2021 και πιο πριν εργάστηκε ως lead producer στο Star Wars: Squadrons της EA και lead producer στην BioWare για τα Mass Effect 3 και Mass Effect: Andromeda.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*