Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

H SEGA προχωράει σε απολύσεις 240 υπαλλήλων, η Relic Entertainment γίνεται ανεξάρτητη

*
Συνεχίζονται οι καταιγιστικές εξελίξεις στην αγορά των videogames και επόμενοι πρωταγωνιστές είναι η SEGA και η Relic Entertainment. Η SEGA ανακοίνωσε σε πρώτη φάση πως ενδιαφέρεται να πουλήσει την Relic Entertainment και στη συνέχεια πως θα απολύσει 240 υπαλλήλους της από διάφορες εταιρείες της στη Μ. Βρετανία, όπως τη SEGA Europe, την Creative Assembly και την SEGA HARDlight.

Η Relic Entertainment είναι γνωστή για τις σειρές Company of Heroes και Dawn of War και πρόσφατα συνεργάστηκε με την Microsoft για το νεότερο Age of Empires.


Η εταιρεία ανακοίνωσε και μέσω των social media της πως θα προχωρήσει πλέον ως ανεξάρτητο studio και θα κόψει κάθε επαφή με τη SEGA. Η Creative Assembly είναι αυτή τη στιγμή για άλλη μια φορά το «θύμα» περικοπών, αφού είχαμε και πρόσφατες αλλαγές με την ακύρωση του videogame Hyenas.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*