Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

H Sony απολύει εκατοντάδες υπαλλήλους του PlayStation, κλείνει το London Studio

*
Η Sony ανακοίνωσε ότι απολύει 900 υπαλλήλους του PlayStation, αριθμός που αναλογεί στο 8% του ανθρώπινου δυναμικού του τμήματος σε παγκόσμιο επίπεδο.

"Λάβαμε την εξαιρετικά δύσκολη απόφαση να ανακοινώσουμε το σχέδιό μας να ξεκινήσουμε μια μείωση του συνολικού αριθμού προσωπικού παγκοσμίως κατά περίπου 8 τοις εκατό ή περίπου 900 άτομα, με την επιφύλαξη της τοπικής νομοθεσίας και των διαδικασιών διαβούλευσης. Οι εργαζόμενοι σε όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένων των στούντιο μας, επηρεάζονται", λέει ο επικεφαλής του PlayStation, Jim Ryan.


Στο πλαίσιο των περικοπών κλείνει το London Studio του PlayStation, ενώ οι απολύσεις επηρεάζουν και τη Firesprite.

"Μετά από προσεκτική εξέταση και πολλές συζητήσεις με την ηγεσία για αρκετούς μήνες, κατέστη σαφές ότι πρέπει να γίνουν αλλαγές για να συνεχιστεί η ανάπτυξη των επιχειρηματικών δραστηριοτήτων και η ανάπτυξη της εταιρείας. Έπρεπε να κάνουμε ένα βήμα πίσω, να δούμε τις επιχειρηματικές μας δραστηριότητες ολιστικά και να προχωρήσουμε μπροστά εστιάζοντας στη μακροπρόθεσμη βιωσιμότητα της εταιρείας και παρέχοντας τις καλύτερες δυνατές εμπειρίες για την κοινότητά μας".

Εδώ μπορείτε να διαβάσετε τη σχετική ανακοίνωση του Jim Ryan. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*