Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

H Sony δημοσίευσε το "ultimate FAQ" του PlayStation VR2

*
Η Sony Interactive Entertainment δημοσίευσε έναν νέο οδηγό για το PlayStation VR2, περίπου δύο εβδομάδες πριν η συσκευή βρεθεί στα ράφια των καταστημάτων. Η εταιρεία τον ονομάζει ως "ultimate FAQ" και υπόσχεται ότι οι υποψήφιοι αγοραστές θα βρουν απαντήσεις σε ο,τι τους απασχολεί σχετικά με το hardware και τα παιχνίδια. Ο Sid Shuman, senior director of content communications της SIE, σημειώνει ότι οι αναγνώστες θα μπορούν να στέλνουν οποιαδήποτε ερώτηση θεωρούν ότι δεν έχει απαντηθεί επαρκώς και στη συνέχεια η εταιρεία θα ενημερώσει το FAQ.

Το PlayStation VR2 θα κυκλοφορήσει στις 22 Φεβρουαρίου 2023, με προτεινόμενη τιμή λιανικής €599,99. Μέσα στη συσκευασία θα υπάρχει το PS VR2 headset, τα PS VR2 Sense controllers και στερεοφωνικά ακουστικά.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*