Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

H Sony φέρεται να ενισχύει το τμήμα cloud gaming με το βλέμμα στο PlayStation Q Lite

*
Τώρα που το Google Stadia έπαψε να υφίσταται, η Sony ίσως ενδιαφερθεί ξανά σοβαρά για το cloud gaming. Παρά τον πρόσφατο γύρο απολύσεων, η Sony προσλαμβάνει αυτήν τη στιγμή προσωπικό σε 22 θέσεις που σχετίζονται με την τεχνολογία cloud gaming- συμπεριλαμβανομένου ενός ατόμου του οποίου η δουλειά θα είναι να "αναπτύξει και να προσφέρει το στρατηγικό όραμα για τo cloud game streaming στο PlayStation".

"Είστε πρωτοποριακά καινοτόμος στον χώρο των προϊόντων cloud streaming; Τότε πιθανότατα συμφωνείτε ότι το Cloud Gaming είναι καθ' οδόν για να γίνει σημαντικό μέρος της βιομηχανίας του gaming", αναφέρεται σε μέρος μιας αγγελίας εργασίας της Sony για Διευθυντή Διαχείρισης Προϊόντων στο τμήμα του Cloud Gaming.


Δεν θα είναι μόνος του, καθώς η Sony αναζητά επίσης πέντε senior platform engineers, τρείς software engineers, δύο technical project managers και τουλάχιστον έναν technical writer, τέσσερις reliability engineers (και έναν manager), έναν junior network engineer, έναν senior business intelligence analyst, έναν security architect και έναν network capacity planner, οι περισσότεροι από τους οποίους θα υπαχθούν στο Future Technology Group.

Το FTG ασχολείται με έρευνα και ανάπτυξη για VR headsets της Sony, game controllers αλλά και software features όπως το "GT Sophy" AI driver του Gran Turismo, όμως κάποιοι από τους ρόλους παραπέμπουν στην υπηρεσία που γνωρίζαμε ως PlayStation Now. Πολύ πιθανό όλα τα παραπάνω να σχετίζονται με τo PlayStation Q Lite, νέο gadget για cloud gaming που φημολογείται ότι ετοιμάζει η Sony.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*