Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

H Sony μίλησε: "Μην περιμένετε μεγάλες αποκλειστικότητες στο PS5 μέχρι Μάρτιο του 2025!"

*
H Sony αναμένει ότι το επόμενο οικονομικό της έτος, 1η Απριλίου 2024 έως 31 Μαρτίου 2025, οι πωλήσεις του PS5 θα αρχίσουν σταδιακά να μειώνονται. Ακόμα, επιβεβαίωσε τα σχέδιά της να μην κυκλοφορήσει κάποιο παιχνίδι από τα βασικά της franchises μέσα σε αυτό το 12μηνο. Οι πωλήσεις της κονσόλας νέας γενιάς της εταιρείας αυξάνονται συνεχώς, όμως ήταν μάλλον πολύ αισιόδοξη η πρόβλεψη πως το τρέχον οικονομικό έτος, που ολοκληρώνεται σε 1,5 μήνα, θα έχει πουλήσει 25 εκ. συστήματα. Γι' αυτό και μείωσε την πρόβλεψή της σε 21 εκ. κονσόλες.

«Σχετικά με το hardware του PS5, το οποίο θα εισέλθει στον πέμπτο χρόνο από την κυκλοφορία του, εν μέρει λόγω της εισόδου στο δεύτερο μισό του κύκλου ζωής της κονσόλας, στοχεύουμε στη βελτιστοποίηση των πωλήσεων δίνοντας μεγαλύτερη έμφαση στην ισορροπία με τα κέρδη. Αναμένουμε λοιπόν σταδιακή μείωση των πωλήσεων μονάδων από το επόμενο οικονομικό έτος και μετά", δήλωσε ο πρόεδρος, COO και CFO Hiroki Totoki.


"Σχετικά με το first party software, στοχεύουμε να συνεχίσουμε να επικεντρωνόμαστε σε παραγωγές υψηλής ποιότητας και στην παραγωγή live service games. Όμως, ενώ μεγάλα projects βρίσκονται επί του παρόντος υπό ανάπτυξη, δεν σκοπεύουμε να κυκλοφορήσουμε νέους σημαντικούς τίτλους για υπάρχοντα franchise το επόμενο οικονομικό έτος, όπως το God of War: Ragnarok και το Marvel Spider-Man 2". 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*