Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

H Ubisoft θεωρεί πως το game streaming θα εκτοξευτεί απότομα

*
Ο CEO της Ubisoft Yves Guillemot αναφέρει πως το streaming παιχνιδιών θα φέρει επανάσταση στη βιομηχανία όπως έγινε με τις σειρές και τις ταινίες.

Η γαλλική εταιρία συμφώνησε να αγοράσει τα δικαιώματα cloud gaming εκτός Ευρωπαϊκής Οικονομικής Ζώνης για όλα τα παιχνίδια της Activision Blizzard για τα επόμενα 15 χρόνια. Μοναδική προϋποθεση είναι να εξαγοράσει η Microsoft την Activision Blizzard.


Αν και δεν ανέφερε πολλά για την συμφωνία, ο Guillemot δήλωσε στη Financial Times πως περιλαμβάνει εφάπαξ πληρωμή στη Microsoft. Επιπλέον, επισήμανε πως: "Όταν το Netflix ανακοίνωσε πως θα γίνει πλατφόρμα streaming, οι μετοχές του έπεσαν κατακόρυφα. Σήμερα βλέπουμε πόσο μεγάλο έγινε. Το ίδιο θα γίνει και με τα video games αλλά θα πάρει χρόνο. Και όταν γίνει, θα είναι πολύ γρήγορο". Τέλος, ανέφερε πως στα επόμενα 10 χρόνια πολλά παιχνίδια θα γίνονται stream ενώ πολλά θα αναπτυχθούν στο cloud. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*