Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Helldivers 2: "Το πρόβλημα δεν λύνεται απλά με την αγορά νέων servers", λέει ο CEO της Arrowhead

*
Ο CEO της Arrowhead Game Studios ενημέρωσε τους παίκτες που ζητάνε περισσότερους servers για το Helldivers 2, ότι η κατάσταση δεν είναι τόσο απλή. Το παιχνίδι κυκλοφόρησε στις 8 Φεβρουαρίου για PS5 και PC και είναι ιδιαίτερα δημοφιλές, σπαζοντας συνεχή ρεκόρ ταυτόχρονων παικτών στο Steam, όπως ανακοίνωσε η Sony Interactive Entertainment.Όμως η απροσδόκητη αυτή επιτυχία είχε και ένα κόστος, καθώς το παιχνίδι αντιμετωπίζει τεχνικά προβλήματα, πολλά από τα οποία προέρχονται από τον μεγάλο αριθμό των παικτών που προσπαθεί να κάνει log in.

"Δεν είναι θέμα χρημάτων ή αγοράς περισσότερων servers", εξήγησε ο Johan Pilestedt απαντώντας σε χρήστη του X. "Είναι θέμα δουλειάς. Πρέπει να βελτιστοποιήσουμε τους μηχανισμούς υποστήριξης. Ξεπερνάμε κάποια υπαρκτά όρια".

Λίγο μετά από αυτό, ένας άλλος χρήστης είπε στον Pilestedt να "σταματήσει να κάνει tweet και να διορθώσει" το πρόβλημα, αναγκάζοντάς τον να απαντήσει ότι οι προγραμματιστές χρειάζονταν χρόνο για να εργαστούν πάνω στο ζήτημα χωρίς επιπλέον πίεση.

"Ναί! Καλή ιδέα", απάντησε, "θα πάω πίσω από τους μηχανικούς και θα τους ρωτήσω "ίμαστε ακόμα εκεί;"".

"Ή... θα μπορούσα να αφήσω τους μηχανικούς να εργαστούν ανενόχλητοι, προς τον κοινό μας στόχο, χωρίς εγώ ως Διευθύνων Σύμβουλος να τους ενοχλώ κάθε στιγμή. Αναρωτιέμαι ποιο θα λειτουργήσει καλύτερα;".

Επίσης, ο Pilestedt σημείωσε πως το studio ίσως δεν έπρεπε να προσφέρει διπλό XP στους παίκτες ως απολογία για την υπερφόρτωση των servers, καθώς αυτό είχε ως αποτέλεσμα την εκ νέου συμφόρηση των servers ώστε να εκμεταλλευτούν όλοι την προσφορά.

“Ναι, στην τελική ίσως δεν ήταν η καλύτερη ιδέα", έγραψε και συνόδευσε την απάντησή του με ένα χαμογελαστό emoji και το hashtag #MyFault.

Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα για το παιχνίδι, μπορείτε να διαβάσετε το review του Κωνσταντίνου Καλκάνη. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

    Arrowhead Game Studios

  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΚΔΟΣΗΣ

    Sony (SIE)

  • ΔΙΑΝΟΜΗ

    Sony

  • PEGI

    18+

  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*