Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Hideo Kojima: Γίνεται 60 ετών και υπόσχεται πως δεν θα αποσυρθεί ποτέ

*
Η 24η Αυγούστου 2023 σηματοδοτεί τα 60α γενέθλια του Hideo Kojima και ο ίδιος αναφέρει πως δεν σκοπεύει να αποσυρθεί σύντομα και θέλει να δημιουργεί "πράγματα" για το υπόλοιπο της ζωής του.

Σε μια δήλωση του στο Twitter, ο γνωστός director αναφέρει: "Στις 24 Αυγούστου έγινα 60 χρονών και γιόρτασα τα γενέθλιά μου. Δεν πίστευα ποτέ ότι θα φτάσω σε αυτή την ηλικία. Δεν υπάρχει ηλικία απόσυρσης στη ζωή μου. Θα ήθελα να συνεχίσω να δημιουργώ πράγματα για το υπόλοιπο της ζωής μου". Έπειτα ευχαρίστησε τους πάντες για την υποστήριξή τους ενώ ανέφερε τα θετικά της ηλικίας του, όπως το να παίρνει εισιτήρια ηλικιωμένων για το σινεμά.

Φαίνεται πως το μέλλον του Kojima είναι γεμάτο, καθώς πέρα από το Death Stranding 2 ο director φαίνεται να δουλεύει και σε ένα ολοκαίνουργιο παιχνίδι σε συνεργασία με την Xbox.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*