Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Hidetaka Miyazaki: Το Elden Ring 2 μετά το Shadow of the Erdtree δεν είναι απίθανο

*
Σήμερα δόθηκε στη δημοσιότητα το trailer του πολυαναμενόμενου Shadow of the Erdtree, του πρώτου expansion που θα κυκλοφορήσει για το Elden Ring το καλοκαίρι. Οι φίλοι της πολυβραβευμένης σειράς έκαναν αρκετή υπομονή, όμως φαίνεται πως το expansion θα τους ανταμείψει με πλούσιο περιεχόμενο και νέες ιστορίες, στον ήδη χορταστικό κόσμο του Elden Ring.

Με αφορμή τη δημοσίευση του trailer, ο director του παιχνιδιού, Hidetaka Miyazaki, παραχώρησε συνέντευξη στο IGN όπου μεταξύ άλλων σχολίασε και το μέλλον της σειράς.

Ο Miyazaki ανέφερε πως «δεν υπάρχουν πλάνα για δεύτερο DLC ή sequel, όμως σίγουρα δεν θέλουμε να αποκλείσουμε το ενδεχόμενο. Πιστεύουμε πως μπορεί να υπάρξει κάτι στο μέλλον».


Πρόσθεσε πως «δεν θέλουμε να πούμε πως αυτό είναι το τέλος της σειράς Elden Ring, για τώρα. Πιστεύω πως είχαμε πει κάτι παρόμοιο μετά την κυκλοφορία του Dark Souls III. Δεν θέλαμε να απορρίψουμε κάθε πιθανότητα ή να τις επιβεβαιώσουμε εκείνη την περίοδο. Είναι μια παρόμοια ιστορία με το Elden Ring. Μπορεί να υπάρξουν περισσότερες ιδέες στο μέλλον».

Με λίγα λόγια, ο Miyazaki δεν επιβεβαιώνει πως έρχεται κάτι νέο για τη σειρά μετά την κυκλοφορία του Shadow of the Erdtree, όμως δεν θέλει να απορρίψει το ενδεχόμενο, ίσως γιατί η εταιρεία επεξεργάζεται την ιδέα όμως ακόμη δεν έχει καταλήξει.

Σε κάθε περίπτωση, αν επιλέξουν να συνεχίσουν τη σειρά, το εγχείρημα θα είναι λίγο ευκολότερο αφού πρόσφατα απέκτησαν τα πλήρη δικαιώματα για το Elden Ring – μέχρι πρότινος τα είχαν από κοινού με την Bandai Namco. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*