Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Hundred Star Games: Οι συνιδρυτές της Rocksteady έφτιαξαν νέο studio στο Λονδίνο

*
Sefton Hill και Jamie Walker (οι συνιδρυτές της Rocksteady) ανακοίνωσαν τη δημιουργία ενός νέου studio με την ονομασία Hundred Star Games. Επίσημη ανακοίνωση δεν έχει γίνει ακόμη, ωστόσο και οι δύο βετεράνοι της βιομηχανίας αναφέρονται ως directors της νέας ομάδας στην ιστοσελίδα Endole.

Όπως σημειώνεται και σε διάφορα άλλα σχετικά επιχειρηματικά sites: «Η Hundred Star Games είναι μια εταιρεία videogames με έδρα στο Ανατολικό Λονδίνο. Στόχος μας είναι να φτιάξουμε μια μικρή ομάδα 100 βετεράνων της βιομηχανίας και νέων ταλέντων που θα δημιουργούν κορυφαίες εμπειρίες gaming. Με την καινοτομία στον πυρήνα μας, θα προσπαθήσουμε να σπάσουμε τα όρια και να φέρουμε το κάτι καινούργιο».


Το επίσημο site της είναι ήδη live και προσφέρεται δυνατότητα αιτήματος για θέση εργασίας. Μάλιστα, φαίνεται πως βάσει του LinkedIn, έχει ήδη προσλάβει αρκετούς επικεφαλής τμημάτων της Rocksteady τους τελευταίους μήνες.

Οι Hill και Walker που γνωρίστηκαν στην Argonaut Games ίδρυσαν την Rocksteady το 2004. Το 2022 ανακοίωνσαν την κοινή αποχώρησή τους από την εταιρεία. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*