Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Activision Blizzard θα κληθεί να πληρώσει $54 εξ. για τη διευθέτηση αγωγής περί φυλετικών διακρίσεων

*
Η Activision Blizzard θα καταβάλει το ποσό των 54 εκατομμυρίων δολαρίων για τη διευθέτηση μιας αγωγής του 2021 περί φυλετικών διακρίσεων. Η εταιρεία συμφώνησε με το Τμήμα Πολιτικών Δικαιωμάτων της Καλιφόρνια να πληρώσει τα χρήματα αυτά, δίνοντας έτσι τέλος σε εις βάρος της κατηγορίες για άνισες, αποζημιώσεις και πρακτικές επαγγελματικής εξέλιξης του προσωπικού, με βάση το φύλο, την περίοδο 2015-2020. Τα $46,75 εκ. θα καταβληθούν στις γυναίκες υπαλλήλους που είχαν καταθέσει τη μήνυση και τα $9,125 εκ. είναι οι αμοιβές των δικηγόρων τους.

Η συμφωνία, που θα πρέπει πρώτα να εγκριθεί από δικαστήριο, προβλέπει ότι Activision Blizzard έχει την υποχρέωση να λάβει επιπλέον μέτρα, για να εξασφαλίσει τη δίκαιοσύνη στη μισθοδοσία αλλά και τις πρακτικές που ακολουθεί στις προαγωγές.


Στο κείμενο της συμφωνίας περιλαμβάνεται και παράγραφος όπου σημειώνεται ότι, δεν υπάρχουν αποδείξεις για αδικοπραξία από πλευράς του CEO της Activision Blizzard, Bobby Kotick ή μελών του διοικητικού συμβουλίου. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*