Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Arkane Lyon αποκάλυψε τα πρώτα concept arts του Marvel’s Blade videogame

*
Το Marvel’s Blade ανακοινώθηκε πρώτη φορά στα Game Awards 2023 και η Arkane Lyon έκανε μια ακόμη αποκάλυψη, δείχνοντας τα πρώτα concept arts του. Η εταιρεία πίσω από τα Deathloop και Dishonored αποκάλυψε πως η ανάπτυξη προχωράει αρκετά και μέσω του co-creative director/art director Sebastien Mitton παρουσίασε κάποιες εικόνες με σχέδια.

Οι εικόνες αυτές είναι σχεδιασμένες για να δώσουν έναν τόνο και τα vibes του game, οπότε δεν μαρτυρούν πολλά για το τελικό αποτέλεσμα που θα δούμε στις κονσόλες και τις οθόνες μας.


Το Marvel’s Blade αναμένεται να ταξιδέψει τους παίκτες σε ένα κλειστό τμήμα του Παρισιού σε συνθήκες έκτακτης ανάγκης, όπου και βαμπίρ έχουν γεμίσει την πόλη και τρομοκρατούν τους πάντες.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*