Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Ascendant Studios του Immortals of Aveum απολύει σχεδόν το μισό προσωπικό της

*
Το Immortals of Aveum δεν μετράει ακόμη αρκετό καιρό στην αγορά, αλλά φαίνεται πως η εμπορική του πορεία ανάγκασε την εταιρεία να προχωρήσει σε άμεσες κινήσεις. Σύμφωνα με 3 εργαζομένους, το studio απολύει σχεδόν το μισό του προσωπικό. Από τα 80 άτομα, οι 40 θα μείνουν χωρίς δουλειά τις επόμενες ημέρες, όπως ανακοίνωσε ο CEO Bret Robbins. Πρώην εργαζόμενος σημείωσε ανώνυμα πως αιτία των απολύσεων ήταν η πολύ μέτριες πωλήσεις του παιχνιδιού που κυκλοφόρησε στις 22 Αυγούστου για PC, PS5 και Xbox Series X/S.

Το παιχνίδι κυκλοφόρησε από την EA ως EA Original και είχε παρουσιαστεί ως ένα καινοτόμο AAA single player magic shooter. Οι βαθμολογίες των κριτικών ωστόσο δεν επιβεβαίωσαν τα πομπώδη αυτά λόγια, ενώ αυτό αποδείχτηκε και από το μειωμένο ενδιαφέρον των παικτών. Είναι χαρακτηριστικό πως μόλις 800 άτομα βρέθηκαν να παίζουν στο Steam λίγο μετά την κυκλοφορία του, ενώ μέσα στον πρώτο μήνα ο αριθμός έφτανε στο maximum το 74. Κάποιος άλλος πρώην συνεργάτης τόνισε πως το Immortals of Aveum ήταν το χειρότερο σε πωλήσεις EA Original game μέχρι σήμερα. Μετά τη δημοσιότητα που πήρε το θέμα, o CEO του studio τοποθετήθηκε δημόσια μέσα από το λογαριασμό του στο X (Twitter).


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*