Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Astrolabe Games θα αναλάβει την έκδοση του Moth Kubit της Helena Creative Studio (trailer)

Έναν ακόμη τίτλο προσθέτει στη συλλογή της η Astrolabe Games, καθώς ανακοίνωσε πως θα αναλάβει τις διαδικασίες εκδοσης για το επερχόμενο 2D RPG της Helena Creative Studio, Moth Kubit που θα κυκλοφορήσει το 2024 για PC, μέσω του Steam.

Το παιχνίδι της Helena Creative Studio, θα μεταφέρει τους παίκτες σε ένα εναλλακτικό The Office, με έντομα. Πρωταγωνιστής του παιχνιδιού, είναι ο Moth Kubit ένας εργαζόμενος που έλαβε την πολυπόθητη προαγωγή του στην εταιρεία. Δυστυχώς για τον Moth, τα πράγματα θα περιπλέξουν και θα πρέπει να αναδείξει τον εαυτό του, αλλά και τους συνάδελφους του στην κρίσιμη στιγμή του “final process”.


Το Moth Kubit προσφέρει έναν σουρεάλ κόσμο για να εξερευνήσουμε, ενδιαφέρον σύστημα μάχης και μια ιστορία με πολλαπλά endings, βάση τις επιλογές που θα πράξει ο Moth κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*