Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Atari ενισχύει τη στρατηγική της στον τομέα του retro gaming με την εξαγορά της Digital Eclipse

*
H Atari ήρθε σε συμφωνία για την εξαγορά της Digital Eclipse, με τον deal να αναμένεται να ολοκληρωθεί τις επόμενες ημέρες. Το οικονομικό μέρος της συμφωνίας ενδέχεται να φτάσει τα $20 εκ. από τα οποία τα $6,5 εκ. σε μετρητά και μετοχές μόλις πέσουν οι υπογραφές, συν ένα ποσό που θα φτάσει ως τα $13,5 εκ. για τα επόμενα 10 χρόνια, ανάλογα με τις επιδόσεις της Digital Eclipse, που ιδρύθηκε το 1992 και ειδικεύεται σε remasters παιχνιδιών προηγούμενων εποχών.

Η Atari είπε ότι η εξαγορά θα "ενισχύσει περαιτέρω τη στρατηγική ανάπτυξης που επικεντρώνεται σε τίτλους retro", μετά την εξαγορά της Nightdive Studios, που ειδικεύεται σε retro remasters.


"H Digital Eclipse ειναι η καλύτερη στον κόσμο σε αυτό που κάνει", δήλωσε ο CEO της Atari, Wade Rosen. "Έχουν βαθιά αγάπη και σεβασμό για την ιστορία της βιομηχανίας παιχνιδιών και είναι δημοφιλείς για την ανάπτυξη projects που έχουν επαινεθεί από τους κριτικούς και βασίζονται σε ιστορικά franchises".

"Η Digital Eclipse, μαζί με τη Nightdive, είναι σε τέλεια ευθυγράμμιση με το DNA και την ανανεωμένη στρατηγική της της Atari. Προσωπικά είμαι ενθουσιασμένος που βλέπω ότι μαζί μπορούμε να ξεπεράσουμε τα όρια της retro καινοτομίας".

Ανάμεσα στα πιο πρόσφατα projects της Digital Eclipse είναι τα: Street Fighter: 30th Anniversary, Mega Man Legacy Collection, SNK 40th Anniversary Collection, Teenage Mutant Ninja Turtles: The Cowabunga Collection και Disney Classic Games Collection. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*