Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Atari κυκλοφορεί νέο game σε μορφή cartridge για το Atari 2600!

*
Από το πουθενά, η Atari ανακοίνωσε την κυκλοφορία ενός νέου game σε μορφή cartridge για το Atari 2600, την κονσόλα που κλείνει 46 χρόνια παρουσίας στο χώρο! Η γνωστή εταιρεία άνοιξε τις προ-παραγγελίες για το Save Mary - Limited Edition μέσω του site της. Το παιχνίδι αναπτύχθηκε την χρυσή εποχή του συστήματος, αλλά δεν κυκλοφόρησε κυρίως λόγω του κραχ της αγοράς το 1983. Η ανάπτυξή του πήρε 2 χρόνια (αρκετός καιρός για τίτλο της εποχής) και δημιουργός του είναι ο βετεράνος Tod Frye, ο οποίος και βρίσκεται πίσω από την έκδοση του Pac-Man για την κονσόλα, αλλά και τη σειρά Swordquest.

Το πακέτο της προ-παραγγελίας προσφέρει στα 60 δολάρια ένα ασημένιο συλλεκτικό κουτί, ένα εγχειρίδιο οδηγιών σε έγχρωμη εκτύπωση και θα διατεθεί σε μόλις 500 αντίτυπα. Το παιχνίδι βάζει τον παίκτη να σώσει την Mary, η οποία είναι παγιδευμένη σε ένα φαράγγι που γεμίζει νερό. Ο παίκτης καλείται να χρησιμοποιήσει διάφορες πλατφόρμες για να τη βοηθήσει να ξεφύγει.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*