Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Bandai Namco ανακοίνωσε το Summer Showcase της και υπόσχεται πολλές ανακοινώσεις

*
Η Bandai Namco θα κάνει το δικό της Summer Showcase και ανακοίνωσε πως θα πρέπει να περιμένουμε πολλά. Η εκδήλωση θα γίνει στο πλαίσιο του Anime Expo 2023 και η ιαπωνική εταιρεία αναφέρει πως θα κάνει πολλές ανακοινώσεις και θα αποκαλύψει πολλά νέα games. Η εκδήλωση διοργανώνεται στο πρώτο τετραήμερο του Ιουλίου στο Los Angeles Convention Center και θα συγκεντρώσει Ιάπωνες δημιουργούς. Στο panel της παρουσίασης της Bandai Namco θα γίνουν ανακοινώσεις για τίτλους όπως τα Naruto, SAND LAND, Sword Art Online και Baten Kaitos, ενώ αναμένονται και αρκετές ακόμη. Παράλληλα, η Bandai Namco θα έχει ξεχωριστά περίπτερα για διάφορα games της, ενώ θα προσφέρει και δυνατότητα φωτογράφισης των επισκεπτών σε θεματικές ενότητες μέσα στον εκθεσιακό χώρο. H εκδήλωση της Bandai Namco έχει προγραμματιστεί για τις 2 Ιουλίου και 04.00 ώρα Ελλάδος.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*