Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η βιομηχανία των video games υποστηρίζει την Insomniac Games μετά την μεγάλη διαρροή

*
Εκπρόσωποι της βιομηχανίας του gaming μετέφεραν μηνύματα υποστήριξης για την Insomniac Games μετά την επίθεση hackers κατά του πασίγνωστου studio.

Στις 19 Δεκεμβρίου η ομάδα hacking Rhysida δημιοσίευσε πάνω από 1,6 Terabyte δεδομένων που έκλεψε από την Insomniac Games. Τα δεδομένα περιλαμβάνουν πληροφορίες για τα επερχόμενα παιχνίδια της εταιρίας, υλικό από το Marvel's Wolverine ακόμη και προσωπικά δεδομένα εργαζομένων.

Developers από όλο τον κοσμό στέλνουν μηνύματα υποστήριξης προς την Insomniac Games και τους υπαλλήλους της. Για παράδειγμα, ο Eric Stirpē - συγγραφέας του Control 2 - αναφέρει πως: "Αυτό που έγινε στην Insomniac Games δεν είναι leak. Είναι εκβιασμός από hackers που έβαλαν στη μέση και προσωπικά στοιχεία ανθρώπων. Κάθε μέσο, κάθε influencer που χρησιμοποιούν δεδομένα από τους hackers για τα νέα τους και το περιεχόμενό τους θα πρέπει να ντρέπονται".


Ο franchise developer του Cyberpunk 2077 Patrick K. Mills επίσης μίλησε για τα δεδομένα που κάνουν το κύκλο του διαδικτύου: "Νιώθω άσχημα για την Insomniac για τα leaks αλλά και για το γεγονός πως έχει εγκλωβιστεί στη κόλαση της Marvel για πάντα".

Ο Rami Ismail - developer του Nuclear Throne και συν-ιδρυτής της Vlambeer - επίσης ανάρτησε το δικό του μήνυμα υποστήριξης, ενώ τόνισε πως πολλοί είναι αυτοί που αγνοούν το γεγονός πως προσωπικά δεδομένα έγιναν διαθέσιμα στο ευρύ διαδίκτυο: "Η καρδιά μου είναι με όλους τους εργαζόμενους της Insomniac Games. Αυτό είναι πολύ λάθος. Το να γίνεται διαρροή δεδομένων για επερχόμενα παιχνίδια είναι πολύ λάθος, αλλά είναι απόλυτα ανεπίτρεπτο να γίνεται διαρροή προσωπικών δεδομένων".

Άλλες ομάδες και developers που έκφρασαν δημόσια την συμπαράστασή τους στην Insomniac Games περιλαμβάνουν τον δημιουργό του God of War Ragnarok Cory Barlog και την ομάδα ανάπτυξης του Alan Wake 2 Remedy Entertainment.

Όσον αφορά τη Rhysida, η ομάδα των hackers αναφέρει πως δεν κυκλοφόρησε όλα τα δεδομένα και πως το 2% παραμένουν κρυφά. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*