Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η BioWare κάνει tease το Mass Effect 5 και μας ενημερώνει για το τέλος της τριλογίας (trailer)

*
Η BioWare γιόρτασε την επέτειο του Mass Effect και κυκλοφόρησε ένα blog post που δίνει hints για το Mass Effect 5 και υποδηλώνει πως οι fans θα πάρουν σύντομα απαντήσεις για το τι έγινε μετά το τέλος του Mass Effect 3.

Ο επικεφαλής του Mass Effect Mike Gamble έγραψε: "Ρωτήσαμε τους εαυτούς μας τις ίδιες ερωτήσεις που μας κάνετε εσείς όλα αυτά τα χρόνια. Τι απέγινε σε όλους όσους αγαπάτε και ξέρετε στο παιχνίδι; Ποιός πραγματικά πέθανε; Ποιός είχε παιδιά με ποιόν; Τι έγινε με όλους τους γαλαξίες; Τα τέλη! Φυσικά για όλες αυτές τις ερωτήσεις υπάρχουν απαντήσεις και θα πρέπει να περιμένετε για να τις ακούσετε. Δεν θα είναι εύκολο".

Στο υπόλοιπο του blog post υπάρχει Mass Effect merch το οποίο μπορείτε να αγοράσετε ενώ κρυμμένο σε όλο το μέγεθος του post υπάρχει ένας διαδικός κώδικας. Αν τον φιλτράρετε θα λάβετε το 01000101011100000111001101101001011011000110111101101110, το οποίο αν το μεταφράσετε θα λάβετε την λέξη "Epsilon". Αν και άγνωστη παραμένει η σημασία αυτής της λέξης, αρκετοί fans επισκέφτηκαν το σύνδεσμο https://www.ea.com/en-gb/games/mass-effect/epsilon, που τους οδηγεί σε μια κενή σελίδα. Δεν ξέρουμε αν θα προστεθεί υλικό σε αυτή στις επόμενες μέρες.




Εν τω μεταξύ, ένα countdown που ολοκληρώθηκε στις 21:00, είχε ως αποτέλεσμα αυτό το clip.

Εδώ να τονίσουμε πως το Epsilon είναι ένα από τα ονόματα που σκέφτηκε η BioWare για την σειρά πριν αποφασίσει το Mass Effect. Επιπλέον, το έψιλον είναι το πέμπτο στοιχείο του ελληνικού συστήματος αρίθμησης, οπότε αρκετοί θεωρούν πως η BioWare αναφέρεται στο πέμπτο τίτλο της σειράς.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*