Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Black Friday 2023 έσπασε κάθε ρεκόρ πωλήσεων retail στη Μ. Βρετανία

*
H Black Friday 2023 ήταν εξαιρετική για την αγορά της Μ. Βρετανίας στα videogames. Οι επιδόσεις που καταγράφονται ξεπερνούν ακόμη και αυτές των 2013 και 2020, όταν είχαμε και λανσάρισμα νέων συστημάτων.

Όπως καταγράφει η GfK, την ημέρα της Black Friday πουλήθηκαν από τα καταστήματα videogames -και προϊόντα που σχετίζονται με την αγορά- αξίας 167 εκατομμυρίων λιρών, ξεπερνώντας κάθε προηγούμενο ρεκόρ. Ο επικεφαλής της GfK για τον τομέα των games στην συγκεκριμένη αγορά σημείωσε ότι το VR ήταν η μεγάλη έκπληξη με τον μεγαλύτερο τζίρο, ενώ και τα headsets πήγαν αρκετά καλά.


Οι πωλήσεις κονσολών κινήθηκαν στο +34% (κυρίως λόγω της προσφοράς του PS5 και της περιορισμένης διαθεσιμότητας του συστήματος μέχρι και πριν από μερικούς μήνες), ενώ μόνη της η κονσόλα της Sony κατέγραψε ένα τρομερό ποσοστό στο +217%.

Αυτή ήταν και η δεύτερη καλύτερη εβδομάδα σε πωλήσεις κονσολών για την Μ. Βρετανία (η πρώτη ήταν η εβδομάδα λανσαρίσματος του PS5 και δεύτερη εβδομάδα κυκλοφορίας των Xbox Series). 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*